Egebjerg læser

Skattejagt i Egebjerg:
Se youtube om Skattejagten – Film lavet til Egebjergonline af Lars Levin Andersen

Egebjerg læselandsby arrangerede en eftermiddag i november 2014, hvor folk i små grupper kom på eventyrskattejagt. “Eventyret i Egebjerg” er lavet af Katrine Skovgaard Rasmussen.

Arrangement:
Mød Nanna Foss på Egebjerg skole lørdag d. 25.10 kl. 13-15
Nanna fortæller om processen fra idé til færdig bog og giver en smagsprøve på LEONIDERNE. Egebjerg Bogby byder på en forfriskning, og LEONIDERNE kan i dagens anledning købes til særpris.
Desuden vil der blive udloddet et gratis eksemplar til én af tilhørerne.

Litterære oplevelser i Egebjerg og omegn:
Egebjerg

Egebjerg læser har ambitiøse planer, som de skal forsøge at nå det næste halve år. De forpligter sig til at gennemføre minimum tre af arrangementerne inden for tidsrammen. Resten vil de tage, når Egebjerg Bogby kommer på benene.

  1.  litterær skattejagt for hele familien. Tag med på eventyr rundt i Egebjerg. hvert hold (børn og voksne) skal digte deres    eget eventyr med alle de klassiske elementer: hekse, prinsesser og riddere, magiske genstande, tallene 3 og 7 – og et par overraskelser. De fleste poster leder holdene rundt i byen på jagten efter den lykkelige slutning. Se ideer her Katrines skattejagter
  2. Foredrag med Nanna Foss og evt. andre lokale forfattere
  3. Ældre ildsjæle læser højt for børnehavens børn – og medbringer boggaver
  4. Egebjergs bedste bog – konkurrence i konkurrencen. Inden en fastsat deadline opfordres Egebjerg og omegns beboere til at indstille en favoritbog. En jury udvælger tre bøger, som alle, der ønsker at deltage i konkurrencen, læser. På den baggrund udpeges den bedste bog.
  5. En novelle for fire flade – Oplæsning i frokostpausen på Egebjerg International
  6. Oplæsning i Fonden Solutio – socialpsykiatrisk bosted i Egebjerg
  7. Mænd og litteratur – en galopperende aften ud over stepperne. Hvad læser mænd, når de læser? Salon med whisky, øl og pølse samt snak om god litteratur. maskulin læsehingst styrer deltagerne til at dele deres liltteraturoplevelser med hinanden
%d bloggers like this: